Story Mory Cik Lala

Wednesday, October 30, 2013

Jelesnye saye

Jeles arr tengok korang boleh buka blog
Jeles arr tengok korang boleh komen kat blog
Jeles arr tengok korang boleh buat entry kat blog

Saya kat sini hanya boleh buka blog
Tapi tu pun tak penuh
Ada gambar gambar yang tak boleh nak display
Apatah lagi nak komen
Memang the page cannot be displayed la
Tension sungguh
Kat sini nama je ada internet
Tapi banyak web yang tak boleh nak buka
Banyak gambar yang tak boleh tengok
Takut sangat kami tak buat keje
Padahal keje sentiasa siap on time
Kadang kadang siap bawak balik rumah lagi
Kami tak berkira pun
Kenapa company nak berkira sangat dengan kami

Gerammm sungguh.
Tu lah dia keje makan gaji kan
Keje jadi kuli
Kena la ikut telunjuk pihak atasan
Orang bawahan buat tu tak boleh buat ni tak boleh
Orang atasan buat apa pun tak pe
Orang atasan buat sumenye betul

13 comments:

  1. tak pe..jangan jeles..jemah tetap terjah sini N tinggal jejak ok

    ReplyDelete
  2. Di pejabat kakcik pun banyak yang tak boleh 'nampak' - you tube ke, followe ke, nuffnang ke...semua tak nampak... :(

    ReplyDelete
  3. asam garam dunia pekerjaan dan makan gaji, sabar kak sabar... hu hu hu...

    ReplyDelete
  4. Alalalala merajuk ke..senyum sikit..

    ReplyDelete
  5. Sabar jer lah. Kat office saya ni dah blh berblog. Cuma blog yg pakai dot com ada yg tak blh bukak. Dah blocked.

    ReplyDelete
  6. cik ana keje kampeni besau..mmg le gitu
    sume ke block..kite ni kampeni kecik jek
    IT depatment pon tarak..sume multi-tasking huhu

    ReplyDelete
  7. sy ngan kwn2 opis gune tenet sndri kak..kalo tenet opis memg block dh

    ReplyDelete
  8. lama x singgah sini.. lama gak tak hapdet... leh gak nak tengok2... kita ni nak tengok pun tak bleh through henpon aje.. tak puas..

    ReplyDelete
  9. takde apa yang nak dicemburukan awak.. sebab saya pun sama.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. Gitulah jadi org bawahan ini. Tempat kerja Aina setakat ini ok lagi tapi brFB dan segala Chatting, Insta atau Twitter kena blocklah.

    ReplyDelete
  11. alahaii sedihnye.. jgn la jeles2 kak.. sabar jelah... xpe, x dpt bw pun deqla menten terjah sini ye kak... ;)

    ReplyDelete
  12. kita pon byk kena block!! nasib la blog x kena block!! tp klo klik kat link mmg xley.. kena buka satu2......

    ReplyDelete
  13. ibu lala..macam tu la kehidupan kita ni..nak tak nak kita kena terima

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.