Story Mory Cik Lala

Monday, October 14, 2013

Apa beza Note dengan Tab

Sape tau apa beza Note dengan Tab. Setahu ai bezanya Note ada pen sedangkan Tab tak de pen. Harga Note pun lebih mahal dari Tab. Kalau ada sesape tahu please share ye.

Note : Rasa nak beli Note 3 yang 8.0 tu. Skrin besar sikit dari Note 1 ni. Tapi bukan nak beli dalam jangkamasa tedekat ni pun. Pakai la Note 1 ni dulu selagi boleh.

8 comments:

  1. Salam Aidil adha ...
    Saya guna note 3, 8.0..tapi bab beza tu tak brpa tahu...hihihi

    ReplyDelete
  2. Kakcik pun tak tahu bezanya walaupun kakcik guna NoteII... :)

    ReplyDelete
  3. Yelah.. note tu besar, Tab pulak kecik...

    Selamat Hari Raya aidil adha dari kakak..

    ReplyDelete
  4. Kak kwn sy dh beli note 3 memg terbaik...kalo snap pic org dr jauh kite zoom stil nmpk jelas tau muke...

    ReplyDelete
  5. ooo...rupanya yg note tu ade pen dia
    aah sm la dgn yumida
    rsnya nak beli tab 2 yg 7 inci tu, complete semua ade
    tab 3 pun ok gak..lg murah dri tab 2, ringan, lebih nipis

    ReplyDelete
  6. kalau dah berkenan belijer... tapi selagi boleh pakai gunakanjer...

    ReplyDelete
  7. x tau la plak.. tp tab lagi canggih la kan... lebih besar... ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.