Story Mory Cik Lala

Tuesday, October 22, 2013

Doktor dan mekanik

Doktor itu ibarat mekanik kan
Kalau mekanik repair kereta tapi failed boleh beli kereta baru
Tapi kalau mekanik rawat manusia failed
Hilang tiada penggantinya

https://m.facebook.com/nadiashahfikri?__user=1128488628

Sama sama kita sedekahkan Al Fatihah untuk ahli syurga adek Putera Rafael Shah ini. 

Harap kawan kawan boleh bukak link tu. Maklum la update dengan fon je.

11 comments:

  1. Al-fatihah.. semoga Allah memberikan rahmat kepada arwah dan menggantikan yang terbaik untuk keluarga..

    ReplyDelete
  2. nanti nak cuba buka link yang akak bagi tu, nak tau juga apa ceritanya...

    ReplyDelete
  3. betol tu cik ana
    keje doktor sgt mencabar psl bermain dgn nyawa
    link tu x leh direct bukak cik ana..

    ReplyDelete
  4. semoga ibu bapa Rafael tabah...sedih bila baca...mmm

    ReplyDelete
  5. dapat bukak...sedih sangat..al fatihah untuk adik Putera Rafael.... :-(

    ReplyDelete
  6. Apa pun ketentuan Allah dan takdirnya telah tersurat.

    ReplyDelete
  7. Al fatihah.. sedey sgt tgk link yg akak letak tue.. semoga ibu arwah tabah hadapi ujian dari Allah.. :(

    ReplyDelete
  8. Betul tu kak, hilang nyawa tiada gantinya..

    Itulah tugas berat seorang Doktor

    ReplyDelete
  9. ada bezanya tu.. so bkn ibarat la... hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.