Story Mory Cik Lala

Tuesday, October 1, 2013

Jom bfast dengan biskut julies perisa lemon







Breakfast ni je pagi ni
Biskut julies perisa lemon
Sedap
Cicah dengan air milo

Yang dalam bekas comey kaler pepel tu ialah omega fish oil dengan alfafa shaklee
Malas nak makan kat rumah tadi sbb dah makan vco
Kalau makan supplemen banyak banyak serentak pun tak elok jugak

Kawan kawan makan apa pagi ni

9 comments:

  1. zee pon suka biskut ni kak..sedap..masin lemak sumer ader..

    ReplyDelete
  2. makan sandwich ajer...sandwich telur n sandwich tuna mayo..homemade...hihihi..but now..lapaq la pulak...

    ReplyDelete
  3. makan roti canai pagi ni..sue pon makan alfalfa

    ReplyDelete
  4. sedapnye kak biskut nih..feveret sy

    ReplyDelete
  5. kat uma mkn megi...sampai uma mak mkn mi goleng...kat opis lak membe kasi mihun goleng (lom mkn lg...)

    ReplyDelete
  6. Hheee, samala kita makan Omega dengan Alfalfa :D

    ReplyDelete
  7. biskut je? kenyang ke?
    kite biase heavy2, nasik lemak la, bihun, koteow ka hihi
    tp tang biskut ni, kita prefer yg filling dia peanut emmm sedap

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.