Story Mory Cik Lala

Wednesday, October 2, 2013

Roti Naan





Roti Naan, ayam tandori dan kebab pakistan untuk dinner semalam. Bukan buat tau tapi beli. Tak pandai nak buat sendiri.

Roti Naan tu beli kat Selayang depan pasaraya Giant tu. Yang kebab tu beli kat Sg Tua.

15 comments:

  1. sedapnya tengok ayam tandori tu kak..makan ngan roti nan..kena plak nan tu lembut..aduhhh selera tu..

    ReplyDelete
  2. kebab pakistan tu yang bawah sekalitu.. tak penah rasapun...
    roti nan kalau akak nak yang nan cheese...

    ReplyDelete
  3. Kakak belum pernah buat roti Naan sendiri. Kalau nak makan biasa kakak beli aje. Ana pandai buat ye...

    ReplyDelete
  4. olo..sedapnyer anak ..saya mmg suke betul ayam tandori ni

    ReplyDelete
  5. uihh peberet lieya ni kak...lagi2 nan cheese...fuhhhh mmg 2 keping pun lieya leh bedal....ayam tandori pun lieya suke....perah ngan limau die tu...mmg terangkat lah ....

    ReplyDelete
  6. Sedapnya Roti Naan especially klau ada cheese :D

    ReplyDelete
  7. Kak, Avon dah lama tak jual semenjak terlibat dengan Shaklee ;D

    ReplyDelete
  8. kesampaian jugak le hajat nk makan roti naan ni ek

    ReplyDelete
  9. Kalau makan roti nan malam2 best..lepas tu ngantuk je..hahhaha

    ReplyDelete
  10. yuumm.. sedapnyer... lg2 kebab tu.. marveles

    ReplyDelete
  11. tgk gambo dah mmg taw dahhh...sumer nya beli!!! caboootttt!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.