Story Mory Cik Lala

Tuesday, June 19, 2012

IJN ~ day 3

Ai tak larat nak bangun awal pagi hari ni.
Dekat pukul 8 pagi baru i gerak ke ijn untuk melawat encik somi. Sampai kat ijn tu 'jaga' siap pesan supaya ai melawat husben kejap je sbb waktu lawatan adalah pukul 12:30. Ai pun sbnrnya x hingin nak masuk kat situ klw saje saje. Ni sbb nak tgk husben kita mcm mana terpaksala ai masuk gak buat tebal muka.
Encik somi kata dah boleh pindah ke wad biasa tapi maybe belah petang. Nasib baik barang barang sume dah standby dalam kete. Tinggal nak angkut je bila bila masa.
Dapat masuk 3 minit je. Time tu la jugak misi nak ambik darah. Tadi tak nak ambik. Geram betul. Pastu ai trus blah pi opis kejap sbb nak ambik dokumen meeting semalam. Pukul 10.30 pagi ai gerak dari opis ke ijn senula sbb nak jimat parking. Kalaw lama lama parking kat situ banyak kena bayar nanti.
Dari opis ai ke ijn x sampai pun setengah jam. Sementara tunggu pukul 12:30 ai lepak dulu kat bawah. Ingat nak buat keje tapi takde soket la pulak. So ai cuci cuci mata saja.
Terima kasih kepada emak yang tolong jaga dan uruskan anak anak ai. Tak terbalas jasanya. Kalau ai dah tua nanti pun belum tentu ai dapat buat macam ni.
Terima kasih kepada boss yang tak reply message ai. Tak tau la boss marah ke hapa. Tapi kalau bos ditempat ai baru la boss tahu mcm mana situasi sbnrnya.
Terima kasih kepada kawan kawan ai, azlin yang tolong masuk meeting ai dan yang lain lain kerana memahami keadaan.




Gambo ni ai ambik masa kat dalam
Stepdown unit lepas buat angio tu

4 comments:

  1. InsyaAllah akan tetap ada ganjarannya untuk segala kesulitan yang ditempuh itu.

    ReplyDelete
  2. salam kenal ibulala.. semoga suami cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Semoga en suami cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  4. alahai...lieya bace ni pun mmg terase 'kepayahan' tu...insyaallah semua tu pahala sebb kite ikhlas buat utk suami kite.....

    harap husben kembali ok dan segala situasi dipermudahkan...insyaallah....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.