Story Mory Cik Lala

Friday, June 1, 2012

Bercuti ke Gambang

Cuti sekolah kali ni kami bercuti ke Gambang membawa anak anak
bertolak pada 26/5/2012 sampai 28/5/2012
kami pergi 3 buah kete
tak ambik gambar pun sebab tak cukup tangan melayan anak anak
yang sedihnye masa kami sampai pada 26hb tu
pukul 5 petang lebih baru dapat masuk bilik
tu pun setelah bertegang urat dengan staf staf kat situ
mana taknya
kitaorang sampai sana dalam pukul 3 petang
tapi bilik tak ready lagi
melangut kat situ punya la lama
lembap betul servis derang ni
dah la kita tercongok kat kaunter depan tu pun staffnya tak layan
bila aku menjerit kat situ baru la terhegeh hegeh nak tanya itu ini
ambik habuan
kalau tak dia buat dek je

kalau nak tengok gambar boleh lah google ye
pada aku tak la menarik sangat
sebab macam lebih kurang je dengan tempat tempat yang lain
cuma anak anak excited nak naik tram untuk pergi ke water park tu
macam ketapi dan bas pun ye rupanya
budak budak sonok la
kita yang penat

3 comments:

  1. masa kami ke sana dulu pun, tunggu lama untuk bilik ready. Dia kata dah ready, sampai bilik belum kemas pun lagi. Penuh sampah sarap dan bersepah dari orang sebelumnya..huhu. Terpaksa menunggu lagi. Tapi tulah, anak2 yg seronok, apa pun saya suka masa ke Gambang Waterpark tu, kolam renang kat hotel dia tu pun kami masuk lama...hehe

    ReplyDelete
  2. saya dah pergi sekali gambang waterpark..ermmm..mcm tak best la..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.