Story Mory Cik Lala

Wednesday, June 13, 2012

Jom kita ber'Cool Blog'

Sape suke minum air ni sila angkat tangan dan kaki




Sedapkan kalau time panas panas ni dapat minum cool blog
tapi susah nak dapat memandangkan
kedai ni tak banyak dipasaran
hanya tempat tempat yang tertentu je ada
for me, kalau nak minum cool blog ni
kena la menapak ke Selayang Mall
which is very limited the parking
kadang kadang tu pusing dia tiga round pun
belum tentu dapat parking
semata mata nak beli cool blog yang sedap ni

5 comments:

  1. Bukan utk buat N3 tau blog ini ye ini utk di masukkan ke mulut hihi...

    Compact camera yg comel-comel kecik. Leper dan mudah nak guna just on or off aje tak banyak functionya. Ala... macam kakak ni brand Panasonic Lumix- 10 megapixel dulu beli 700 ringgit tapi kakak rasa sekarang tak sampai dah... googlelah.... cannon/sony lagi banyak...

    ReplyDelete
  2. YM keje ngan Mall, jadi mmg tiap2 hari boleh hadap bende alah nie.Tapi, YM tak bape suka sebab manis.Dah soh less sugar, but still manis, rasanya better soh tak letak gula trs kot, ekekek...

    ReplyDelete
  3. sy!!!!!*lompat bintang* hihi..
    bestkan?lg2 pearl dia 2..klu minum smbil sedut pearl mmg very de maveles

    ReplyDelete
  4. sy suka.. sk pearl dia tu.. hihii

    ReplyDelete
  5. anak saya kan..kalau gi cr4 ni la yg dorang cari dulu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.