Story Mory Cik Lala

Thursday, June 28, 2012

Online tiket TGV

Servis macam hampeh je
Sakit hati
dah beberapa kali nak beli tiket TGV ni secara online
tapi tak boleh nak proceed ke bahagian payment
time keje ni mana sempat nak pegi beli tiket kat kaunter
ni sume gara gara anak ai yang no 2 tu
yang berhajat sangat nak tengok citer ni



nanti ibu cuba lagi yer..

6 comments:

  1. dah lama tak tgk wayang...tak tau la bile dpt tgk wayang lg...huhuhu

    ReplyDelete
  2. cuba la lagi,,insyaallah..dah dapat nanti mesti anak2 suka

    ReplyDelete
  3. tgk cover dia mcm bez...tringin gak nk tgk..moga sis dpt membeli tiket dgn jayanya...

    ReplyDelete
  4. akk x pandai nak online nie .. selalu dgr org dpt tiket free premier dari nuffnang aje .. nak try x pandai huhu

    ps ; nie tips utk BE tau ..
    tgk2 lah ye
    http://iedaimmi.blogspot.com/2012/06/tips-mendapatkan-mengekalkan-be.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.