Story Mory Cik Lala

Wednesday, June 6, 2012

Sekolah cuti opis pun lengang

Start dalam minggu ni
suasana opis ni jadi lengang
maklum la cuti sekolah
ramai yang bercuti dan balik kampung
telefon pun tak berdering dering minta diangkat
takde gangguan langsung
mood nak buat keje pun
macam malas je
maklum la boss pun bercuti
time cuti sekolah ni
tak tension langsung nak drive pagi pagi
jalan raya macam kita yang punya
 

4 comments:

  1. Kalau opis lengang memang syiok, serasa opis tu kita yang punya kan :)


    FB MJ : Nor Myra

    ReplyDelete
  2. wahh..bestkan kalau hari2 macam tu..

    ReplyDelete
  3. ibu lala..tu la ramai yg bercuti dh mcm cuti raya plk kan...

    ibu lala..saya guna kamera olympus fe3010..nanti saya buat entry ye pasal ni..boleh ibu lala tgk..

    ReplyDelete
  4. ibu lala....blog saya tu bkn saya edit sendiri tp saya upah blogger yg buat..mmg blogger ni dia ambik tempahan..rm20 edit full blog..nak edit sendiri kasi ctk2 tak pandai sgt..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.