Story Mory Cik Lala

Monday, June 25, 2012

Family day 2012

Tahun ni family day kat Sunway Lagoon je
nasib baik dekat je
kalau jauh maybe tak pegi la
ai anak beranak
memandangkan encik somi pun tak sihat
yang ni pun
dah hampir hampir tak dapat pegi
sebab ai tak tahu jalan
nak ke Sunway Lagoon tu
tu pun nasib baik
sepupu dari Johor datang
dapat la bawak anak anak
ke sana










Gambar ni ai ambik guna kamera Sony Cybershot
selalu ambik gambar guna henpon je
sebab senang nak upload kat blog, fb dsbnya
kalau guna kamera berzaman la nak upload
by the time mood nak upload pun dah ilang
ai ni jenis yang tak suka nak mengadap komputer
berjam jam

6 comments:

  1. first time singgah cni..salam kenal juga...

    ReplyDelete
  2. seronoknya...siap kena conteng2 lagi muka ye..

    ReplyDelete
  3. seronoknya ramai2 camni.. siap ada sesi conteng2 muka lg :-)

    ReplyDelete
  4. yg si abg tue lukis cicak ker naga ekkk....bestnyer mandi waktu panas2 gini...

    ReplyDelete
  5. family day kena lh wat dekat2.. Kalau jauh buang masa kat jln jer...
    Masa nilh masa nk bergembira dgn family dan kawan2..

    Ank2 pun gembira..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.