Story Mory Cik Lala

Monday, December 17, 2012

Year End Giveaway By Cik Bunny

 


Nak join?Click here


How To Join:
  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/kzpKNi , http://bit.ly/RuUTqq dan http://bit.ly/T3gima
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram: http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
  7. share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan)

Hadiahnya ialah :




 
Best tak hadiahnya?

Bestkan?Apa lagi?Jom Join!

Will be due on 3 Januari 2013 (mungkin akan diubah nanti)



5 comments:

  1. Goodluck!

    Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.