Story Mory Cik Lala

Sunday, December 9, 2012

Fun Fair kat rumah

Tu lah namanya budak budak kan. Pantang nampak menan mesti nak beli. Oleh kerana menan ni agak mahal, so 1 menan ni kena share 3 orang. Jangan gaduh gaduh dan berebut rebut tau.

Best tengok anak anak main menan ni. Terasa cam kat funfair pulak. Sape yang nak beli menan ni leh terjah Toysrus Midvalley. Menan ni siap ada token lagi. Kena masukkan token dulu kalu nak start. Macam macam permainan zaman sekarang ni kan. Dulu dulu mana ada. Men congkak pun dengan biji getah je. Ingat lagi tak memori tu?

Hasil dari beli menan kat toysrus tu dapat 4 tiket ke legoland percuma untuk kanak kanak. Bila pulak nak pegi tukan.





 

7 comments:

  1. uik...mana dapat mesin nih? siap ada token skali

    ReplyDelete
  2. WAHHH .. MNE BELI NI ? NAK BELI GAK .. HIKHIK

    ReplyDelete
  3. mahal tak.. best ni tak yah pi fun fair dah :)

    ReplyDelete
  4. ms baca tajuk td, sy ingat ke fun fair yg betoi2 tu dorg wat bersebelahan umah akak.. hihii

    ReplyDelete
  5. kak ana jom gi funfair kat padang sri gombak tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.