Story Mory Cik Lala

Wednesday, December 19, 2012

Sharing is caring ~ minyak yuyi

Sape pernah guna minyak yuyi ni. Cer baca kat bawah tu. ai memang tak pernah guna minyak yuyi ni sebab tak suka bau dia. Bau dia cam pelik sikit. Dari anak no 1 sampai la anak no 3 ai memang setia pakai minyak telon Bebiku sahaja. Even sekarang ni pun walaupun baby yang no 3 tu dah 3 tahun, minyak telon tu still wujud kat rumah ai.

6 comments:

  1. Tu lah kan.. terkejut juga baca td.. sy mmg tak guna minyak yu yi ni..
    guna minyak kayu putih je utk Pa'e..
    dah tau ni lg lah elak kan..
    TQ for info:)

    ReplyDelete
  2. eerrrmmm....betul ke ni??? nampaknya kena bertukar cari minyak lain la pulak...ada pengesahan dari mana2 pihak x?? kadang2 dorang ni pun suka main2 jugak bab2 sensitif ni...

    ReplyDelete
  3. ermm...saya ni plk pengguna dari anak sorang lagi sbb serasi..tu yg setia sgt tu..

    ReplyDelete
  4. itulah.. baru gak tau ni... hadoi, mmg dok pakai minyak ni dari dulu... camne le bleh terlepas ni, patutnyer kena infom le kat org islam terutamanyer pihak jakim...

    ReplyDelete
  5. Sis, status minyak yuyi sila baca sini. http://gelanifer.blogspot.com/2012/10/status-minyak-yu-yi.html

    ReplyDelete
  6. Terbaru M baca kat blog kak Fieda, Katanya minyak tu ada 2 jenis, satu ada minyak b.b. & satu lagi tak..tapi kalau dah dikilangkan tempat yg sama lebih baik cari alternatif lain..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.