Story Mory Cik Lala

Friday, December 28, 2012

Menanti dalam debar

Patient tak la ramai tapi servis sangat lembap. First time datang klinik ni sebab opis dah tukar panel. Panel yang dulu tu senang sebab klinik yang ai pegi tu sentiasa tak ramai orang. Jadinya tak de la buang masa menunggu lama lama. Badan pun dah seram sejuk dah ni.

7 comments:

  1. Sakit hati menunggu kalau orang tak amai, kan? Tambah sakit badan jadinya...

    ReplyDelete
  2. salam ibu lala
    Tirana aduka jemput sis join kertas bahasa jawa tirana aduka.thanks

    ReplyDelete
  3. geram dan sgt letih kalau lama menunggu kan

    ReplyDelete
  4. sy pling tak suke tggu lme2...

    ReplyDelete
  5. kalau lama menunggu mmg sakit hati kan..letih pun dpt haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.