Story Mory Cik Lala

Friday, December 7, 2012

Apa plan weekend ni

Salam hari jumaat korang. Esok dah cuti kan? Seronok tak? Plan nak pi mana cuti 2 hari ni? Weekend ni ai plan nak pi beli barang barang sekolah lagi. Beg dengan alat alat tulis belum beli lagi. Tengah pening pikir nak beli kat mana???

12 comments:

  1. Beli kat popular! Heheh..sebab saya keja dgn kompeni popular bhd..kui kui..pastu apply student card..lg dapat diskaun

    ReplyDelete
  2. akak, kita sibuk g kenduri kendara kawan kawen hehe

    selamat shopping barang anak-anak!

    ReplyDelete
  3. js pun sama lum beli lg back to school..plan esk nk ke bangi..kalau sis duk area sini blhlah ke kedai uniform bangi tu mcm2 adooo..^^

    ReplyDelete
  4. saya student. dan tgh cuti , langsung xbuat apa apa bloging je lah jawab nya.

    ReplyDelete
  5. btul tu pergi menghadiri kenduri kendara.... ahad pulak kene kerja....

    ReplyDelete
  6. ayu dk kt umah je dear..meh la jln umah..hehe

    ReplyDelete
  7. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete
  8. weekend nik duk umah jea.kalau hubby ade blh ajak kuar :)

    ReplyDelete
  9. Tak beli lagi persiapan sekolah. Ingat nak buat biskut ngan anak anak. Harap harap menjadilah. Asyik dok plan je tak jadi jadi. Hahaha

    ReplyDelete
  10. sis kan nk beli brg2 skolah kan...nti blhlah singgah kedai tu..area dekat tasik bangi tu...js pun lupa tasek tu nama apa...betul2 area tutti fruitti...bangi idaman kot kt belakang situ...^^

    ReplyDelete
  11. mph @ popular!!! :)

    p/s: happy weekend cik lala

    ReplyDelete
  12. M stay kat umah ja sb hubby outstation..huwaaaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.