Story Mory Cik Lala

Tuesday, December 11, 2012

Hadiah BB

Pagi ni jalan very clear. Maklumla Selangor cuti hari ni. Dengan senang hati ai drive datang keje pagi ni. Kalau tidak tu mau 40 minit atas jalan. Time cuti sekolah ni okey lah jugak. Start bukak sekolah nanti berserabut la balik.

Ni la hadiah from BB tu. Card holder. Okey la jugak kan. Nak simpan buat collection. Nasib baik mood baik nak pi collect hadiah tu. Kalau tak collect rugi je. Bukan senang nak dapat hadiah macam ni.



10 comments:

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.