Story Mory Cik Lala

Thursday, December 20, 2012

Nak mintak tolong

Saya sedang bercita cita untuk ke Legoland tahun depan. Tapi nak tanya ada tak sesiapa boleh cadangkan tempat penginapan yang paling dekat dengan Legoland tu. Kawasan  mana ye sebab tadi saya searching hotel rata ratanya mengambil masa 30 ke 45 minit perjalanan ke Legoland tu. 

27 comments:

  1. salam kenal Ibu Lala.area bandar gelang patah dekat saja dr LLM..tp mumme x pasti pilihan hotel yg ada...

    ReplyDelete
  2. salam ibulala
    Pertamakalinya singgah.
    Salam kenal dari tirana aduka

    ReplyDelete
  3. wah dapat pass free ke....bestnya....

    ReplyDelete
  4. alaaaa, kalau nadia tau, mesti nadia dah bagitau akak. tapi masalahnya, nadia pon belum sampai. hihi. sorryyy kakk :)

    ReplyDelete
  5. Tak dapek den nak nolong Kak.. sy pn tak tau sgt ttg Lego Land ni..hehe.. byk baca kt internet je..
    Kak, baik beli tiket ON9..murah skit..
    klu beli kt kaunter sana, harga mahal.. beza byk...

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi pergi Legoland.. Insyallah nak jugak pergi nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. Nak tolong, tapi saya pun kurang pasti...

    ReplyDelete
  8. Ehemmm rasanya macam kenal je brochure tu :) mesti baru lepas shopping barangan Lego dekat Toy's r us kan? Hmmm... tempat penginapan yang dekat sebenarnya boleh juga awak survey dekat area Bukit Indah. Tapi sorry sangat sebab takde suggestion hotel yang boleh saya berikan.

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

    ReplyDelete
  10. alahai..teringin jugak nk ke sana..tp bila la...

    ReplyDelete
  11. alamakkkk akak, xdapat nak tolong.. sy pun xtau, harap2 ada yg dpat bantu akak...

    ReplyDelete
  12. bestnya..teringin juga nak bawak anak2 pegi

    ReplyDelete
  13. salam ibu..
    anna x dapat membantu sebab anna
    pon x sampai2 lagi di sana...
    huhuhuhuh..
    teringin nak g tapi xde sape
    sudi bawakan...

    ReplyDelete
  14. xdpt tlg kak sbb sy pn xtau n xpenah sampai lg hiihii

    ReplyDelete
  15. tingin nk ke sana...tp lum berkesempatan

    ReplyDelete
  16. emm tak dapat nak tolong sbb kita pun x penah sampai lagi ke legoland tu

    ReplyDelete
  17. alaaaa, falsya xfamilar belah2 sana..

    alang2 dh jenguk sini, falsya follow skali la...hehe..tx coz jenguk blog falsya..;)

    ReplyDelete
  18. salam...
    tq sbb sudi lawat blog saya yg tak seberapa.

    ha.. best2 lego land. Tp tak pernah pegi lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  19. Salam ziarah kembali.

    Bestnya nk g legoland.. sy kena tunggu 2 thn baru nk g huhu.

    ReplyDelete
  20. org2 johor mesti dapat tlg ni..

    ReplyDelete
  21. Tak pernah bermalam kt sana lagi

    ReplyDelete
  22. Bestnya nak ke Legoland.. M jauh sangat la nk pi sana

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.