Story Mory Cik Lala

Saturday, December 8, 2012

Mood sedih


Mood sedih sebab iphone saya dah pandai buat hal since malam tadi. Entah kenapa buttonnye tak boleh tekan dan ianya hang sehingga pagi tadi. Encik hubby kata nak hantar pegi repair. Ambik masa berapa lama la pulak nak siap tu kan. Lagipun kalau button rosak entah boleh repair entah tidak. Alahai...iphone tu segalanya bagi saya. Macam macam function boleh guna. Tak de dia serba tak kena jadinya. Nak ambik gambar susah, nak baca email susah, nak update blog pun susah. Ke iphone saya tu merajuk dengan saya sebab saya beli tab baru. Alah, ada tab pun bukannye boleh nak usung ke hulu dan ke hilir pun. Iphone jugak senang sebab kecik. Nak simpan dalam poket pun senang.

7 comments:

  1. haaa..dia majuk la tu,.sebab ada tab baru..huhuh

    ReplyDelete
  2. hurmm nampak gaya macam kena beli baru .. aduhh ;)

    ReplyDelete
  3. dia pun pandai merajuk yer...atau dia pandai jeles2 gitu!..hehehe

    ReplyDelete
  4. M pun lebih senang bawa h/phone drp IPad..lagi mudah kan..

    ReplyDelete
  5. merajuk la tu kot...hihi...
    tak pun jeles ngan tab tu....

    ReplyDelete
  6. yg saya tahu, iphone boley tukar set baru kalo rosak..cuba check ngan Apple Care..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.