Story Mory Cik Lala

Wednesday, December 5, 2012

Kena block

Dah berapa hari tak leh nak buka blog. Rasanya macam dah kena block kut. Habislah. Tak dapat la nak update dan edit entry. Aduhai...sedihnye, kalau tak boring boring wat keje leh gak tengok blog kan. Ni nak tengok apanya. Mengadap je la buat koje..

7 comments:

  1. sama gak la mcam kat opis sy ne..

    ReplyDelete
  2. saba ye dear..x per, mungkin esok ok kot..harap2 begitula

    ReplyDelete
  3. kat opis sya memang tak kena blok tapi kena pantau...dorang tahu kalau masa keja kita buka website tidak berkenaan...huhu

    ReplyDelete
  4. nsb bek kitorg share wifi kat sini..tp bulan2 byr la

    ReplyDelete
  5. Semalam pun sama problem nak loading jugak, tp arini dah ok ;D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.