Story Mory Cik Lala

Monday, December 10, 2012

Network lembap

Bosan la. Dah la blog takleh buka. Nak wat keje pun network sangat la lembap. Ala ala siput gitew. Owh tensionnye. Bila network nak ok ni. Takut pulak buat buat keje kang tak leh nak save/ hilang. Ni pun view blog via phone je. Dah la comel tu. tulisan pun kecik kecik. Naik pening pale ngadap tenet kat phone.

11 comments:

  1. besnya boleh buat entry guna hp. hp sy boleh view n komen je. nak create new entry memang tak boleh..hihi

    ReplyDelete
  2. Xper …slow2 yang…nanti malam bw ….huhu

    ReplyDelete
  3. mmg stress klo network lembap ni..klo ade keje kena buat lg tension..hmm..sy phm..hee..xD

    ReplyDelete
  4. hjn ke kak kt sane? huhu.
    btw, sy dtg terjah blog akk skrg ni n done folow ur blog.hee :)

    ReplyDelete
  5. xpe pelan2..

    kalau lembap ni mmg tensionkan

    ReplyDelete
  6. memg tension kalo network lembab

    ReplyDelete
  7. tenet sy ni pun dh lembab kak...

    *sory kak, mmg dah lama xsggah sini... skrg ni sejak2 dah ada 2 anak kecik.. dah xterkejar nak ngadap blog lama2... nk bw pun xdan... adehh...

    ReplyDelete
  8. Mmeang kalau network lembab kita jadi tensi kan :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.