Story Mory Cik Lala

Saturday, December 29, 2012

Result check up semalam

Masuk bilik doktor je ai trus citer kat doktor yang Mr P ai tak datang selama 2 bulan. Doktor kata dia nak scan dulu. Masa scan tu memang ada nampak sesuatu. Pastu doktor kata kita cek air kencing pulak to double confirm betul ke ai pregnant atau tidak. Bermacam macam persoalan ai tanya kat doktor sampai doktor pun fenin nak jawap. So result ujian air kencing negatif. Hooreyyy...so doktor bagi ai ubat turun darah supaya Mr P ai datang. Doktor kata lepas makan ubat tu 5 hari baru Mr P datang. Tapi ai belum lagi makan ubat tu. just nak tunggu dulu. Kalau tak datang jugak baru nak makan. Hooreyyy...merdeka...

10 comments:

  1. akak stress kerja kot...ke sebab hormon kadang2 x stabil kan..x per kak..tunggu je dulu

    ReplyDelete
  2. take care..
    tunggu2 juga sampai hujung 2012.. bila la upt saya nak +ve ;)

    ReplyDelete
  3. negatif erk??maybe hormon tak stabil kot

    ReplyDelete
  4. so skrg camne kak, dah dtg ke mr p tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.