Story Mory Cik Lala

Friday, August 30, 2013

Salam Jumaat semua

Salam Jumaat semua kawan kawan
Dah hari Jumaat kan.
Seronok la sebab esok lusa kan cuti
Kalau Hari Merdeka jatuh hari Ahad atau Isnin kan lagi best
Apa plan korang sabtu ahad ni
 
Internet Celcom ni dari pagi tadi buat hal
nak on radio nak blogwalking pun susah
kite on radio pun kat fon tau
sebab kat level kite ni tak de orang pun nak bawak radio
tak macam level level yang lain meriah
level kite ni sunyi sepi je
cam skema gitu
 
 

6 comments:

  1. Salam jumaat ana...camne klu ana je jadi penyanyi kt level tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe selamat hari kemerdekaan yer !

    ReplyDelete
  3. salam jumaat kak.. salam merdeka raya utk esok... =)

    ReplyDelete
  4. x ingt dah komen ke blm ...hihi..
    tahun ni x best x dpt cuti ganti kan.. hihihi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.