Story Mory Cik Lala

Monday, August 19, 2013

Terpaksa dan dipaksa


Terpaksa guna ni
Untuk bw
Memandangkan komputer kat opis
Dah tak bagi ai komen dan edit entry blog
Walaupun screen kecik je
Sekurang kurangnya
Terubat rindu kat korang sume

Tapi kalau nak update entry
Tetap guna iphone jugak
Walaupun gambo yang akan appear kat blog tu
Kecik comey lote je
Tak tau nak adjust cam mana nak kasi besar
Redho je la seadanya

22 comments:

  1. ok ja guna hp... tapi nak menaip entry tu kadang typor.. ehehe... selalu zie akan upload je gambar... pastu cerita taip kat opis... kalau malas taip jugak dalam HP tu..

    ReplyDelete
  2. ala susahnyerkan.. walaupun boleh tapi tak seronokkan tapi kalau dah terpaksa apa nak buatkan...

    ReplyDelete
  3. Weeeee inilah note dia yekk
    Kite pon bw gune tab
    Tp hapdet gune BB sbb lg senang mcm antau email jek, gamba pon ok cume besusun gamba baru wording

    ReplyDelete
  4. saya pun guna smartphone jgk..lebih senang nak blogwalking sambil menonton tv..hehe

    ReplyDelete
  5. deqla pun kdg2 bw guna fon.. hihi.. tp penat la jugak..hahahaha...

    ReplyDelete
  6. online kat komputer jugak yang bestkan kak:)

    ReplyDelete
  7. Saya kt umh baru ni xde line tenet
    Mmg kene guna hp jek klu nk online huhu

    Aritu saya p jln bp5

    ReplyDelete
  8. bekorban apa saja demi blog.hihi

    selamat hari raya kak

    ReplyDelete
  9. Guna skrin kecik pun oklah IL....dpd tak dapat memblog ye tak!

    ReplyDelete
  10. Inilah namanya semangat blogger, walau kecik ku redah juga :D

    ReplyDelete
  11. huhuhui nsb arini dana dh boleh komen kak,., kalu tak kene gune cara mcm akak gk lah

    ReplyDelete
  12. Nasib baik ade back-up.. Boleh juga 'bersiaran' :)

    ReplyDelete
  13. Xpuaskan kak nk update blog n bw skrin kecik nih

    ReplyDelete
  14. Laaa...tak bestnya kak ana. Patutlah dah lama tak datang umah saya...hehehe...

    iphone pon iphone lah kak. Janji dpt baca & update blog.

    ReplyDelete
  15. xpuas nak baca..penah gak pc ne tetiba xley click link blog...blog sendiri pon xley nak bukak...nasib la lepas2 tu ok blk...

    ReplyDelete
  16. takperlah walaupun kecik terubat jgk keinginan nak berblog kan...

    ReplyDelete
  17. pakai smartphone camnie best la makcik lala...boleh update blog kat mana2 pun ....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.