Story Mory Cik Lala

Wednesday, August 14, 2013

Dah start keje


Assalamualikum kawan kawan
Hari ni ramai yang dah start keje kan
Jalan pun clear hari ni
Mungkin ada jugak lagi yang masih bercuti

Ai pun dah start keje hari ni
Cuti dah tak banyak
Nak tak nak kena la keje jugak kan
Walaupun hati ni memberontak
Nak cuti lagi
Kena gak simpan baki baki cuti yang ada ni
Untuk kes kes kecemasan

Nampaknya pc ai kat opis ni masih buat hal
Tak boleh nak buat entry
Tak boleh nak edit
Tak boleh nak bw
Dan yang paling sedih tak boleh nak komen
Sedih betul

Rasa cam nak campak ke laut je pc ni. Sakit hati tau

7 comments:

  1. selamat berkerja kak..ahaha..zee semalam lagi kena keje.. ;p

    ReplyDelete
  2. sama la..deqla pun baru start keje harini.. mood nk cuti lagi la kak..huhu...

    ReplyDelete
  3. PC tu pun masih nak beraya IL hehe...mood dia pun ke laut gamaknya!

    ReplyDelete
  4. MJ pun dah keje tapi mood masih beraya lagi..
    Nk buat kerja pun malas ;D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.