Story Mory Cik Lala

Monday, August 5, 2013

Mood nak balik kampung

      




 Mood nak balik kampung sudah mari
 Jom packing baju siap siap
 Banyak yang nak packing ni
 Untuk 5 orang
 Kalau packing last minit takut ada yang tertinggal

 Hari ni dengan esok masih keje
 Hari rabu baru start cuti
 Moh masak masak la kiter
 Hari jumaat baru baliknya
 Apa apa pun kena buat persediaan dari awal
 Tak nak last last minit kan

 Sape suka packing baju awal awal kalau balik kampung angkat tangan...

10 comments:

  1. dana lum kemas baju lg kak, ingat mlm nih baru nk kemas, tp aiyan punya dh setel dh...

    ReplyDelete
  2. sama la mood balik kampong sudah tiba..ni kat opis pon rasa malas je nak pandnag keje dah..kikiki

    ReplyDelete
  3. pergi keje pn xdek mood dh..
    hehe..
    mood kt kampung dh skarang..

    ReplyDelete
  4. kemain awal packing
    mmg patot pon awal kan, xde le tertgl
    sy nak balik malam ni pon x abih packing lg hihi

    ReplyDelete
  5. wahhh penuh beg.. hihi.. moga slmt smpai.. selamat hari raya maaf zahir batin.. ;)

    ReplyDelete
  6. Seronoknyer dah berkemas utk balik kg.... saya ape pun x prepare lagi... Balik malam raya plak tu :(

    ReplyDelete
  7. Tak packing lagi.. pernah dulu balik kampung, tertinggal seluar dalam suami.. bila dah mandi, tercarik-carik spender ha ha

    Selamat hari raya,maaf zahir batin

    ReplyDelete
  8. Packing baju especially masa nak raya suasana dia lagi best kan :)

    ReplyDelete
  9. Anak-anak kakak semua kemas beg masing-masing Ana. Abang aje kakak kemaskan. Anak dah besar ringan sikit...

    Selamat Hari Raya & maaf dari kakak ye.

    ReplyDelete
  10. tengok k.ana pack baju..sy rasa semanagt nak raya gak...walaupun preparation sy masih kurang..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.