Story Mory Cik Lala

Monday, August 26, 2013

Sape tahu

Sape tau macam mana
nak buat entry melalui email
macam mana nak post gambar
supaya gambar tu center

10 comments:

  1. buat entry melalui emel? tak pernh lg ni..

    ReplyDelete
  2. kena setting kat PC dulu cik ana
    set email id kat mobile and email setting
    then buleh antau thru email guna address tu
    picture mmg jd left, sy pon x reti nak ketengahkan
    attach pic mcm email aatachment biase jek
    ecececehhh mcm terror..sekadar share apa yg sy tau :)

    ReplyDelete
  3. tak reti akak tu... akak hanya tahu hantar dan balas emel saja

    ReplyDelete
  4. Saya pun baru tau..blh update blog guna email kst sini....nanti blh try...

    ReplyDelete
  5. saya pun tak tahu yg boleh post entry through email.. rasa ketinggalan pulak...

    ReplyDelete
  6. kak ana dah taw nnt share sini yaa..

    ReplyDelete
  7. x pernah KA buat pulak, so x brp nak reti !

    ReplyDelete
  8. 1st time dgr buat entri melalui emel..haha..

    ReplyDelete
  9. Ada eh....lagi teruk okje ni mmg tak tau...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.