Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 3, 2014

Tragedi Pavilion


First time datang sini hari sabtu lepas. Konon konon nak survey satu beg Coach tu. Beg tak dapat ni yang dapat. Sedih sedih. Bergeser dengan divider masa nak masuk ke parking. Tak perasan pulak ada divider. Tetiba je dengar something. Kluar tengok dah bercalar. Dengan sport ream sekali bercalar. Nak repair siap la duit 2 ke 3 riban. 

Nak sedapkan hati kena la redho. Kalau dipikir memang tak leh pikir. Sedih marah geram sume ada.

5 comments:

  1. sbr lah kak... nk wat camne kene redho huhuhi... bergesel ngn apa tuh kak

    ReplyDelete
  2. Kasihannya. Betul tu ibulala. jagan difikir. Nanti ada rezeki lebih boleh baiki.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.