Story Mory Cik Lala

Thursday, September 25, 2014

Selamat tinggal iphone


Rasa cam tak beli kot iphone 6 ni. Mahal sangat. Dengar kabarnya harga mencecah RM3000 lebih. Rasa cam sayang duit je beli fon mahal mahal. Cukup lah dengan iphone 5 yang ada walaupun dah 2 tahun guna. Lagipun screen iphone kecik. Mata yang rabun ni bertambah rabun kalau tengok atas screen kecik kecik ni.

15 comments:

  1. Kena guna tab pula akak. Insyallah besar sikit dan selesa nak tgok apa-apa.

    ReplyDelete
  2. Marilah bertukar kepada Samsung...Pesanan ikhlas daripada pengguna Samsung...hehehehehe...Saya tak pakai Iphone kak saya guna S4. Dari phone sampai tablet memang guna Samsung jer. SO tak kawan dengan iphone ni...hehehehee...

    ReplyDelete
  3. Salam jumaat yer ! anak bujang KA ari tu baru je beli iphone 5 s tup2 kuar iphone 6 ni hehehe.. maaf lama x singgah, terlak busy sudah

    ReplyDelete
  4. asalamualaiuku..dapatlah berjimat kan..mana yg ada dah cukup..dapat hubung sms dah ok lah kan..datang follow blog etuza ya..http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. akak mmg la x mampu nk beli phone mahal2 ni...hehehe

    ReplyDelete
  6. Salam...
    Rasanya tak terlalu kecil sgt screen iphone jika dibandingkan dgn Samsung Galaxy y macam hak Bunda ni...

    ReplyDelete
  7. Beli gadjet kalau mahal sgt tak ada masalah tak apa Ana
    Tapi kalau bermasalah rasa tak berbaloi sebab pakai tak lama dah timbul yg baru lagi dan lagi.

    ReplyDelete
  8. OKje langsung tak terliur tengok gadget gadget ni IL...maklum le dah tak kerja hehe...yg suka benda gini Hubby.

    ReplyDelete
  9. mahalnya. tapi ibu lala dah guna ip5 dah okay dah tu

    ReplyDelete
  10. hehehe... tp Iphone 6 ni besar sikit screen dier

    ReplyDelete
  11. my problem dengan iP5s ni ialah CABLE

    ReplyDelete
  12. Saya tak minat Iphone sebab screen kecil dan saya rabun. Sakit mata dok tenung skrin comel-comel ni. Katanya Iphone 6 boleh bend gitu. Habislah tak laku ....

    ReplyDelete
  13. iphone 1 pon xder lg kak...:(((

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.