Story Mory Cik Lala

Monday, September 22, 2014

Parking


Untung la sape yang dapat parking kat office. Kat office ai ni jangan harap la nak dapat parking. Parking yang ada pun limited. Dah la parking limited. Jem pulak pagi petang. Apa nak buat. Demi mencari sesuap nasi.

16 comments:

  1. Sabo jelah siss, nasib baik wa tak de masalah parking kt tmpat kerja :-)

    ReplyDelete
  2. hehehe...keje kt KL ni...camtu la nasibnya hehehe

    ReplyDelete
  3. hai..jalan jalan sini.

    kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
    harga pasti berbaloi la.

    untuk yang terpilih sahaja.

    http://cadarcantiksangat.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kerja kat bandar2 besar gitulah..

    ReplyDelete
  5. Risau kan parking takde...julia alhamdulilah, di parlimen punya parking khas utk staf dan berlebih lg...tak perlu bayar...free...

    ReplyDelete
  6. Kakak agak bernasib baik pihak sykt kakak sedikan satu lot khas buat kakak jadi parking kereta kakak tak ada masalah di tempat kerja kakak.

    ReplyDelete
  7. Untuk mengatasi masalah parking ni, saya cadangkan pubic transportation negara kita perlu upgrade ler, tak payah nak berebut parking. tetapi apa kan daya...

    ReplyDelete
  8. kat kl ni parking pun sama naik dengan rege minyak ..

    ReplyDelete
  9. mcm tulah kan kak, dilema parking

    ReplyDelete
  10. Bertabah jer lah kak. Nasib kat office ni tak berebut parking. Sebab banyak parking. Site office katakan ☺

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Lagi best kalau parking free!

    ReplyDelete
  12. nasib la kat tempat kerja saya lot parking besar, tapi kat luar pagar, utk dalam ada siap no keta, kira yg staff tetap jela, saya just prktkal, hihi

    ReplyDelete
  13. kat opis sy parking ok...tp ada gak sesetengah spesis yg park n block kete orang mmg nak kena maki aja tu!! (orang melakeee...jgn mareee)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.