Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 10, 2014

Dah habis kuota.


Patut la slow sangat. Rupanya dah habis kuota. Tak ingat pulak buka apa banyak sangat sampai habis kuota. Tak pernah sampai jadi macam ni. Nampaknya kena la low profile sekejap sampai 18hb ni. Hu hu hu. Patut la nak buka fb dan nak buka blog lambat sangat. Apatah lagi nak update. Loading tak habis habis.

Saya guna data plan celcom yang RM68 untuk 3 gig internet tu plus boleh buat call. Ingatkan RM68 tu untuk 4 gig rupanya 3 gig sahaja. 

Korang guna data plan apa? Rasanya celcom paling murah dah coverage okey kut. Nak guna maxis mahal sangat. Kalau nak guna u mobile takut balik kampung nanti takde coverage la pulak. 

14 comments:

  1. salam kenal n ziarah
    same goes to cheqna
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahah apa lg... meh tambah kouta, dana selalu tak sampai tgh bln abis dh 3g mmg akan tambah lg 2g gitu kot

    ReplyDelete
  3. 3.0 gb ni berapa kena bayar. guna bil ke ibu lala. celcom ye.

    ReplyDelete
  4. Salam Kak..
    sya guna DG Smart Plan.. RM50 utk 2GB jer.. kadang terlebih guna jgk... :)

    ReplyDelete
  5. akak guna digi...tp itu tuk kat luar jer...ambik yg RM18 tiap2 bulan...x ingat tuk berapa byk...kt umah dah ada internet lain...ambik P1...

    ReplyDelete
  6. kat rumah wifi streamyx...bila keluar...celcom..

    ReplyDelete
  7. Cik mah slalu je hbis..bosan..nasib rumah mak dekat ada unifi...le r lepak2 jap..hehehe.".

    ReplyDelete
  8. Oh celcom cm tu eh rates...julia pakai lina gak data 5 gig RM108 sebulan...tp tak sampai pun bayar ratus tu...semua beloa 100...jimat sbb julia hari2 buka intenet hehehhe

    ReplyDelete
  9. Okje dah tukar dpd Celcom ke maxis ke Digi baru baru ni...tak berapa igt yg mana...bab bab ni mmg Hubby yg buat...rasanya RM50/mth...3 gig

    ReplyDelete
  10. kite pakai streamix...eh boleh ?

    ReplyDelete
  11. mesti tgk video byk sgt...cepat habis kuota..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.