Story Mory Cik Lala

Monday, September 22, 2014

Ibadah Qurban 2014


Ada sape sape yang plan nak buat ibadah qurban ke tahun ni. Jom la buat dengan EZ Qurban. Mudah dan murah. Boleh buat bayaran secara online dan isi form online. Kalau tak boleh isi form online faks aje slip bayaran tu ke opis EZ Qurban. Nanti EZ Qurban tu akan keluarkan resit dan sijil penyertaan qurban tu. Tapi sijil tu tak la sampai dua tiga hari. Ambik masa la jugak.

Dah berapa tahun saya buat qurban dengan EZ Qurban ni. Memang senang sangat. Kalau nak tau berapa bayaran untuk qurban ni boleh tengok kat website EZ Qurban. Bukan setakat boleh buat qurban, kepada yang baru dapat baby, nak buat aqiqah sekali pun boleh. Jom ramai ramai kita buat qurban tahun ni. Kumpul saham akhirat.

Untuk maklumat lanjut sila layari
www.ezqurban.org

6 comments:

  1. great piece of sharing kak, and thanks for sharing...

    ReplyDelete
  2. Julia masa akikahkan Qi pun guna ez qurban...cawangan dia kt genting klang...dekat je sis...bagus ez qurban ni...semua hasil kurban dibawa ke vietnam dan sekitarnya utk org2 susah

    ReplyDelete
  3. Hubby pun pernah gak buat qurban pakai EZQ ni.....senang kan IL

    ReplyDelete
  4. dah la mudah..murah pulak tu...sesuai klo nak sedekah utk org susah..sbb dia buat korban di luar negara (tempat org susah..) sy penah buat utk aqiqah anak n qurban di kemboja..

    ReplyDelete
  5. Bagi yang ingin menunaikan ibadah Qurban dan Aqiqah secara online anda boleh sertai di eQurban
    Anda boleh register di eQurban untuk Qurban dan Aqiqah 2015.

    Sila lawat blog saya untuk info yang lain-->Tetingkap Kaca

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.