Story Mory Cik Lala

Monday, September 15, 2014

Birthday Nabila, Zafran and Danial - Part 3






Acara potong kek yang dihoskan oleh badut. Tersangatlah meriah dan happening. Siap ada muzik bagai. Enjoy sangat budak budak ni.

Sebenarnya badut yang saya ambik ni adalah suprise untuk anak anak saya. Tak seorang pun tahu yang saya ambik badut ni. Sume kanak kanak terperanjat tiba tiba badut ni muncul. Seronok dorang. Ada video masa potong kek ni. Tapi saya tak reti nak upload. Ha ha ha.

Bukan setakat budak budak seronok tengok badut ni. Orang dewasa pun sama termasuklah mak dorang ni sekali.

6 comments:

  1. lawa kek kan ? geram rasa nak gigit ..

    assalam ..

    selamat berkenalan.
    nice entry

    jemput ke blog saya.kisah saya nak turun dan maintain berat di rumah.

    thanks :)

    ReplyDelete
  2. meriahnya siap ada badut baju kemahin warna warni ... kek tu dalamnya kek coklat ker??

    ReplyDelete
  3. uiyooo ganas kek tu hehe
    kakak nabila tema apa tu sbnrnya? :)
    hepi belated bday anak2!

    ReplyDelete
  4. Comelnya kek tu....menyelerakan...mesti bday boy n girl pun suka sangat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.