Story Mory Cik Lala

Monday, September 15, 2014

Happy birthday Nabila, Zafran and Danial - Part 1










Tarikh : 14.9.2014
Jam : 2.30 hingga 5.30 petang
Tema : Monster High dan Transformers
Kaler Tema : Merah Biru dan Pink Purple Hitam

Nabila lahir 2.5.2004
Zafran lahir 12.9.2006
Danial lahir 6.9.2009

Combine 3 sekali dan celebrate bersama sama. Memang saya dah plan dari awal nak buat macam ni. Tak tido malam pikir tau. Kena pulak semalam pagi pagi dah hujan lebat. Risau pulak kalau time tetamu datang hujan jugak. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan suasana sangat meriah.

Note : Sume decoration dalam gambar tu buat sendiri tau. Cantik tak?

8 comments:

  1. Happy birthday ! Nmpk meriah dgn belon yg kalerful tu :)

    ReplyDelete
  2. wah, meriahnya sambutan birthday...

    ReplyDelete
  3. cantik sgt simple dah meriah .. budak2 mesti suka tgk deko .. berkenan btl belon kat bumbung

    ReplyDelete
  4. cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk....saya sukaaaaa.....meriah giler sambutan....bestnyaaa....happy besday tok semua tau...aunty bagi hepi besday je takde hadiah :-)

    ReplyDelete
  5. cantik deco2..happy belated birthday to nabila, zafran n daniel...moga jadi anak yg disayangi ibu ayah dan dalam lindungan-Nya selalu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.