Story Mory Cik Lala

Friday, August 29, 2014

Musim shawl blink blink


Musim nak pakai shawl. Tapi harganya boleh tahan. Tak jumpa lagi yang murah. Bertahan lah wahai hati. Ada orang jual online. Tapi kena beli at least 10 helai dapat la harga rm30 ke rm35 sehelai. Kalau ada geng nak share okey la jugak. Rasa cam nak semua kaler yang ada tu tapi sabar sabar.

Ada sape sape tau tak kat mana ada jual tudung camni tapi murah. 

9 comments:

  1. Btl2..farah tgk ramai yg pakai shawl nie skrg..harga dalam $30+ tak silap..=D

    ReplyDelete
  2. Acik tak dapat nak tolong..acik tak pakai tudung macam.ni..jadinya jarang tengok harga

    ReplyDelete
  3. cantik kan kak, senang pakai pun ye jugak kan

    ReplyDelete
  4. trend tudung radiusite mula trend balik yer...

    ReplyDelete
  5. meh2 oder ngn dana je... heheheh dana nyer lagi lebat dr kt gambar tu kak... hehhehe

    ReplyDelete
  6. wah. teruja jugak cikda tgk shawl blik2 nih.. tapi tula.. nak pakai tau tahu caranya.huhuhuh.. kena tgk tutorial nih

    ReplyDelete
  7. Teringin juga..tp klau ank tarik..huhhh berderai manik...hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualailum wbt

    Jalan2 intai2 Shawl..trjumpa rumah ni.
    Salam kenal dari che'pah Shaklee.

    Saya pon jatuh cinta dgn shalw blink2 ni..
    Terliur saya tengok geng2 pakai.

    Kay tempat saya~tanah merah~ harga dalam RM 25 camtu..tapi beli banyak dapat lah harga RM21 camtu.

    Murah lagi berbanding online yg rege RM30++ tak termasuk postage.

    Tapi..ada lagi port paling best~ Munok aka Mundok, thailand (betul2 sempadan rantau panjang, Malaysia)

    Yang ni kena seberang naik boat. Tak jauh pun. Sepelaung je.

    Kat sini memang la rambang mata ek.

    Hari ni saya gi (14sept2014), shawl blink2 ni dah ada yg sulam kat belakang siap dgn batu (selaim blink2 manik kat tepi) yg jenis ni RM25 satu

    Kalau yang basic macam dalam gambar sis (blink2 manik tepi tu)

    Harga antara kedai lingkungan RM13~RM15 sehelai.

    Haaaaa...Syokkan?
    Tu kalau selai...kalau beli banyak..Tn.kedai bagi diskaun lgi.

    Gigih betul kami memborong sampai 10 helai. Dapatlah sehelai RM12.

    Puas hati.

    Senang2..boleh la plan dgn Famili jalan2 ke mundok ni. Walaupun macam pekan koboi..tapi memang berbaloi lah shopping.

    Banyak tuuuu yang kita jimat.

    Okehlah sis. Banyak pulak celoteh che'pah.

    Again~ salam persahabatan.

    Jemput beraya umah kita www.latifahsuleiman.blogspot.com


    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.