Story Mory Cik Lala

Monday, December 23, 2013

Walking with dinosour the movies




Danial suka sangat la bab bab dinosours ni. Semalam bawak dia pi tengok telemovie citer ni. Ambik yang 3D. Harga tiket RM23 sebab pilih seat prefered. Booking online je pun sebab tak kose nak beratur panjang nak beli tiket. Sekarang ni lagi senang nak beli tiket online sebab tak payah nak sign up bagai. Dolu dolu kena sign up baru boleh beli.

Tengok kat KLCC pukul 11.30 pagi. Tekun si kecik tu tengok citer ni. Siap pot pet pot pet bagai. Dia tak peduli ramai orang ke tak. Mulut tetap ramah tamah.

Bagi saya cerita ni ok la untuk budak budak. Nak kata best sangat pun tak. Nak kata tak best pun tak.

Yang tak bestnya pop corn kat tgv tu dah tak sedap. Rasa kurang karamel. Tapi dah si kecik tu nak jugak, redho
je la membeli.

Setiap kali tengok wayang kalau ada promo bekas air movie tu mesti beli. Buat koleksi. Lupa pulak nak ambik gambar. Lately ni memang mood malas nak ambik gambar la. Kalau nak tengok boleh tengok kat website tgv ye.

Mula mula nak beli tiket yang standard je. Terkejut beruk tengok harga tiker RM18. Maklum la dah lama tak tengok wayang. Rupanya tiket untuk harga hari Ahad memang la tersangat mahal. Kalau nak pi tengok pi la hari biasa. Baru RM12 je. Kalau hari rabu lagi la murah. RM10 je kalau tak silap.

6 comments:

  1. teringin juga nak bw mia tgk movie..tapi hihihi..takut mama dia yg tertido...
    best ke citernyer...

    ReplyDelete
  2. Budak2 mmg suka tengok cite macam ni kan....:D

    ReplyDelete
  3. anak sy nk nengok frozen dr bulan lepas x bwk2 lg
    ni kalau tahu ada dinosour mahu dua2 kang derang nak huhu
    kite selalu pi ari biase jek, amik coti sari..kat alamanda jek paling dekat

    ReplyDelete
  4. wahh syok nih kalo tgk 3D.. giler lama la deqla x tgk wayang kak... huwaaaaa.. nak nanges lagik... huhuhu....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.