Story Mory Cik Lala

Thursday, December 19, 2013

Dah lama mengidam




Dah lama teringin nak beli note 3 ni. Siap pilih cover kaler pink jugak. Sama dengan cover iphone jugak.

Sebab apa sibuk nak beli note 3. Kan dah ada iphone. Sebab skrin note 3 ni besar sikit dari iphone. Tak sakit mata sangat. Senang nak terjah blog kawan kawan. Tapi apa apa pun senang lagi guna iphone dari samsung nih. Iphone sangat user friendly. Nak jawap call time driving pun senang sebab kecik je. Kalau note agak gedabak. Tak muat kalau pegang dengan sebelah tangan.

10 comments:

  1. cantik sangat... ni yang nak tukar jugak baju phone Ros ni :) hihihi

    ReplyDelete
  2. waaaa sama ngn note bff dana, casing pink tu pun sama...

    ReplyDelete
  3. wahh.. dah dpt yer .. untungnye akak.. mesti gaji besar ni boleh beli mcm2 gadget... =)

    ReplyDelete
  4. Wow kak ana..
    Sm
    Sambor note 3 dah yer... Bestnye....
    Nani note 1 pun x lepas lagi... Huhhhh syian tul....


    Anak nani 4 org.
    16+13+6+baby fiyya 11 bulan.... Tu la sakinah keje part time cuti skolah sebab nak duit beli ho smart... Harap mama pun x dapat2.. So dia kena la cari sendiri... Kan...

    ReplyDelete
  5. wahhh sampai 2 tepon cik ana..ngalah businesswomen nih..
    sy seketol tu je le...ngidam nk pakai ipone, tgu ehsan cik asben kot dpttt hahaha

    ReplyDelete
  6. Okje tak ada keinginan kalau pasal gadget ni IL....apatah lagi dah tak keje ni....semua tumpang rezeki suami hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.