Story Mory Cik Lala

Friday, December 13, 2013

Danial dah selamat buang tonsil





Alhamdulillah. Semalam masuk bilik ot pukul 2. Cam nak nangis pulak ibu masa temankan danial dalam bilik ot tu. Sebaik je danial pengsan ibu pun kena tunggu kat luar. Takkan boleh dok kat dalam ot room tu pulak. Mau menjerit ibu tengok doktor buat itu ini. Pukul 4 semalam dah selesai. Dalam pukul 4:45 petang semalam ot room panggil ibu temankan danial kat unit recovery. Masa tu danial tak sedar lagi.

Pukul 5:30 petang dah transfer ke wad. Nasib baik dapat single room. Selesa la sikit. 

Insya Allah hari ni dah boleh balik. Follow up balik dalam masa 2 minggu dari sekarang.

7 comments:

  1. Salam kak..kesian danial..semoga dia cepat sembuh ya..amin

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...dah selamat yer...semoga Danial cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... dah selamat.. Speed recovery yer Danial :)

    ReplyDelete
  4. dia operate ngn laser yek kak? kalu dana pun msti berdebar2 mcm2 rasa ada

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tp kesian kan kecik2 dah diduga sakit mcm ni... kena operate plak tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.