Story Mory Cik Lala

Sunday, December 8, 2013

Kalau dah namanya pompuan

Kalau dah namanya pompuan tu pompuan la jugak. Tadi pagi dok merayu nak beli kotak make up. Sekarang sibuk nak lipstik la nak bedak la nak eyeshadow la dan macam macam lagi. Aduhai la anak. Ibu yang keje ni pun tak kaki shopping. Dia pulak yang terover.

Psst:

Ikut ayah la tu kaki shopping.




Sent from Samsung Galaxy Note

11 comments:

  1. salam kak...wah...meh aunty intan ajo mekap..kikiiki

    ReplyDelete
  2. Wahhh Besarnya kotak mekap...mekap ibu yg jadi mangsa nanti..hihihi...

    ReplyDelete
  3. wahhhh....mmg pompuan sejati tu...heheheheh...

    ReplyDelete
  4. Betul tu Ibu Lala,anak perempuan Nurul yg kecik tu pun memang suka main makeup2.

    ReplyDelete
  5. amboiii...da nama anak dara gitu la kak...anak dara sy yg ala2 ustazah tu pon kemain kalo bermekap!!

    ReplyDelete
  6. hahaha.. x psl2 ayah yg kena cop kaki soping... deqla sendiri xde brg mekap byk2 gini.. siap ada kotak mekap mcm mak andam pulak yer..

    ReplyDelete
  7. heheheh siap beli bekas tu... nak jadi make up expert kot tu...

    ReplyDelete
  8. hamboiii dh macam mekap artis dh cik lala yekkk
    kemain besau mekap box
    misti ibu kecik2 camgini nihhhh...haaa kantoi!

    ReplyDelete
  9. wah...dah ada kotak make up...mak cik noe yg dah tua ni pun x ada kotak make up besar macam tu...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.