Story Mory Cik Lala

Monday, December 2, 2013

Danial demam lagi


Danial demam lagi. Yang pelik tu badan cam tak demam tapi dia komplen sejuk. Bila cek suhu mencecah sampai 39.5 etc. Suhunya naik mendadak. Contohnya pukul 6.30 pagi tadi cek suhu 37.5. So dah bagi ubat demam neurofen time tu. Tapi bila cek balik pukul 7.30 pagi suhu dah naik 38.4. Terus masuk ubat bontot sebab dah tahu suhu tu akan naik lagi dan lagi.

Danial ni tiap tiap bulan demam. Selalu sangat kena makan ubat demam dengan antibiotik. Setakat ni tak start lagi la antibiotik. Tapi kalau dah sampai esok pun masih demam jugak nampaknya memang kena ambik la antibiotik. Entah kenapa la dia ni mudah sangat demam.

 

7 comments:

  1. Siannya...moga cepat sembuh ye Danial....

    ReplyDelete
  2. Agaknya ada yg dia alahan Ana. Kena perhati betul-betul.
    Kesian juga kalau selalu kena makan ubat..

    Cepat sembuh ye sayang..

    ReplyDelete
  3. alahaiii... kesiannya... moga sembuh sepenuhnya yer danial...

    ReplyDelete
  4. Alahai siannya Danial.. moga cepat sembuh ye sayang...

    ReplyDelete
  5. lain anak lain ragamnye cik ana
    sabar yek
    moga dipermudahkannn

    ReplyDelete
  6. Alahai siannya...semoga Danial cepat sembuh.. Amin

    ReplyDelete
  7. kena jumpa specialist tu ana...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.