Story Mory Cik Lala

Friday, December 20, 2013

Donut big apple


Lepas balik keje semalam dengan gigihnya saya terjah ke jusco wangsa maju semata mata nak beli donut tobeyi untuk danial. Masa saya call dia tu dia pesan nanti bila ibu balik keja ibu beli donut tobeyi tau. Sampai rumah tengok tengok dia dah tido. Tunggu dia bangun tak bangun bangun sampai la pagi.

Time time petang donut pun dah tak banyak pilihan. Lain la kalau pegi pagi pagi kan. Nasib baik donut yang dia nak tu ada. Tu pun ada dua ketul aje. Terus saya sambar dua dua tu. Kalau takde mungkin saya yang menangis sedih mengalahkan danial.

Tu la mak mak ni kan. Demi anak sanggup penat penat balik keja terjah ke sana ke sini. Padahal arah yang bertentangan tu dengan tempat keja. Pegi jusco pun beli donut semata sebab nak kejar balik rumah. Saya ni bukan lah berani sangat keluar rumah malam malam melainkan en hubby temankan.

Sent from Samsung Mobile

8 comments:

  1. Ingatkan apalah tobeyi tu ......hehe baru dapat tangkap rupanya strawberi....
    Emak dgn anak mmg cenggitu IL tp anak mmg belum tentu lagi dgn emak...hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Ibulala..gitulah persaan setiap MAK2..klu utk anak2 sanggup brkorban..klu tak dibelikn...kang trkilan rasa hati

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ana... Jenguk sini tengok citer baru...
    Rajin kak ana apdet blog sehari berkali2.. Akak apdet pakai note3 ke?
    Tadi ingat nak gi bigapple gak... Nak beli alien donat... Yg tu nani suka... Kebetulan hari jadi anak no.2... Anak no 1 baru sambut harijadi 10hb 12 lepas... Anak nani sulong umur 16... No2 umur 13... No3 umur 6 dan fiyya 11 bulan... Untuk pengetahuan akak.

    ReplyDelete
  4. memang betul tu..mak sanggup buat apa saja utk anakkan..penat sikit tak pe, asal anak happi..
    Tapi donat tu mmng sedap...

    ReplyDelete
  5. hai ana salam weekand..
    donut big apple ni memang terkenalkan kesedapannya kann ana?
    anak2 saya pon suka sekotak 12 biji sekejap je licin :D

    ReplyDelete
  6. sdp donut nih.. gebus gebas kan....

    ReplyDelete
  7. req makanan dr org ne terpaksa di tunaikan...esp anak2 kan..ya la, kalo xsempat mkn mgkn akan rasa ralat kan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.