Story Mory Cik Lala

Monday, December 23, 2013

Saya perlukan khidmat slimming centre


Jumaat lepas ada majlis perkahwinan jiran kat rumah mother in law. Nak pakai la baju yang ditempah 3 tahun lepas. Sekali pakai tak muat nko. Ketat kat perut. Adoiii...rasa nak nangis je. Tahun lepas rasanya muat lagi pakai. Mula la rasa nak diet. Tapi since dah berumo ni nak diet pun tak jalan la. Kalau tak makan pening la dan macam macam.

Dalam 2 minggu ni pulak asyik makan kek leleh cis aje. Badan memang dah jenis cepat naik. Makan pulak benda benda camtu kan. From now memang kena stop la cis kek bagai. Hari tu ada gak beli ubat kurus. Tapi makan separuh jalsn je dah stop. Acaner nak kurus.

u olls ada cadangan tak camne nak kuruskan badan ni. Untung la orang yang selim melim ni kan..

Sent from Samsung Mobile

19 comments:

  1. toksah amik pil2 kurus cik ana..x elok
    amalkan makanan sihat dan exercise jek
    cth diet karbo..menjadik tau! ni asben kite yg amalkan tp stended le tu, dia dh turun sikit mule le lupe daratan, mkn blk yg lemak2 bagai hahaha

    ReplyDelete
  2. Gambar tu yang tak tahan tu..hihi..saya pon tengah dalam mood nak sihat+kurus hihi..baru start pegi gym...seminggu dalam 2x or at least sekali..walaupon xbnyk berat turun tapi ada rasa la bila pakai baju tu longgar sikit..hihi.. (baru pegi 11x so xde la banyak perubahan..)

    ReplyDelete
  3. deqla plak dah turun kilo.. huwaaaaa... nak nanges jugak....mkn kek leleh ais boleh gemok ke kak? nak try la.. heeee

    ReplyDelete
  4. sy makan kek leleh cis satu ari skali 2 kak..nak diet jugakkkk...huarrgghhh

    ReplyDelete
  5. slimming centre tu ok, memang nampak kesan tapi ongkosnya itu sangat melampau mahalnya...

    ReplyDelete
  6. Ibu lala..acik dah beli macam2 jenis..makin naik jugak frust.

    ReplyDelete
  7. kalau saya mmg kawal kuantiti makanan yg diambil.. makan sekadar isi perut… jarang makan bertambah...

    ReplyDelete
  8. try bt diet atkin kak.... mmg boleh turun banyak cume kene tahan napsu sbb diet rendah karbohidrat... mkn protin je... syr+ikan+ayam segala yg protin blh telan tp sume karbo kene tgk je... air kene amik banyak...

    ReplyDelete
  9. Akak....kalau x silap ju asben akak ada bukak gym kt rawang kan? ke ju salah orang nih...kalau betul akak pi lah hari2 gym mesti syokkkkkk

    ReplyDelete
  10. akk try diet atkins.. nmpk ketat tp ok sbnrnya..try masuk kat group fb =)

    ReplyDelete
  11. bagus sgt kalau akak try ephyra. selain membantu utk kecntikan ephyra jga baik utk kesihatan.
    setakat sy yg dh minum ni, cthnya amik pg, boleh tahan rasa lapar tau kak. cuba la. akak boleh beli dgn ina intan berlian kalau nak.. dia juai skrg..

    ReplyDelete
  12. sekali lg tgk entry ni wat yui terliur..hihi

    ReplyDelete
  13. Ros pun nak tahu jugak... ramai yang try diet atkins ek..

    ReplyDelete
  14. kek ni mmg x blh tahan huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. nak khidmat slimming centre tp cis leley dia kita yg meleley tgk...haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.