Story Mory Cik Lala

Sunday, December 8, 2013

Keje di hari sabtu



Selama 6 tahun keje kat sini, hari ni la first time kena keja hari sabtu. Sebabnya jumaat semalam tak sempat nak compile paper untuk BOD meeting hari Selasa ni. Paper lambat dapat. Secretary la yang jadi mangsa.

Tapi saya tak pegi pun sebab adik ada appointment dengan doktor ENT kat hospital. Lepas appoinment tu ingat nak pegi jugak opis tapi kawan kawan kata buku meeting tu dah selamat compile dan dah selamat hantar.

Sorry ye boss. Saya bukan nak ngelat tapi dah ada appoinment nak buat cam mana. Isnin ni pun kena pegi lagi. 

Sent from Samsung Galaxy Note

6 comments:

  1. nak buat macam mana ye tak...bukan sengaja nak memonteng kan..

    ReplyDelete
  2. kak, camne dgn adik.. jd ke operate

    ReplyDelete
  3. laa.. ingatkan keje gak sabtu tu.. rupanya tak.. haha...

    ReplyDelete
  4. mujur ada kawan2 bantu... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. mmg liat keje ari sabtu
    tp kite nih dh mmg terpaksa keje sabtu..nak tak nak keje leeee

    ReplyDelete
  6. hehehehe...mcm x bess je kan kena keje ari sabtu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.