Story Mory Cik Lala

Thursday, June 13, 2013

M.A.L.A.S

Mood malas nak buat keje dah datang. Terasa minggu  ni lambat betul masa  berlalu kan. Kalau cepat tu cepat la sangat. Kalau lambat tu terhegeh hegeh. Tak sabarnya nak cuti sabtu ahad. Nak berehat. Tapi nak kata betul betul berehat hari sabtu ahad pun tak jugak. Ada jugak benda yang nak dibuatnya. Pegi pasar la, hantar anak tusyen la, bawak anak jalan jalan la. Macam macam lagi la nak buat. Minggu ni pulak mak cik dari kampung nak datang rumah. Meriah la sikit. Kalau tak meriah dengan anak anak je.

18 comments:

  1. sya pun minggu ni minggu yg malas..hehe;)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya kalau boleh bercuti tanpa memikirkan apa2...

    ReplyDelete
  3. esok kita cuti...jangan jeles tau...:-)

    ReplyDelete
  4. Istilah rehat masa cuti memang macam itulah Ana. Mana ada boleh duduk rehat aje... Tapi kalau kerja pula walau duduk terasa macam tak rehat kan...

    ReplyDelete
  5. samalah ngan saya kak. makin sarat preggy ni, mood makin malas je. huhu

    ReplyDelete
  6. lambat ek?? sally rasa laju gila! mungkin sebab kira hari nak final exam kot :P

    ReplyDelete
  7. saya lg malas dari akak.. haha

    ReplyDelete
  8. betul tu bg org kije..letih kan..
    saly kerja srirumagtgga sepenuh masa je..hehe
    yg pastinya no rehat2,mlm je tido..ank2 sedang lasok..

    ReplyDelete
  9. salam jumaat kak..nurulkan 2,3 bulan rasa hari2 cepat sangat..tak sabar nk tunggu minggu depan balik jumpa mama nurul=)

    ReplyDelete
  10. lumrah.. mood ni mcm musim gak.. bersilih ganti..

    ReplyDelete
  11. kalau nak rasa cepat masa seminggu habis..g bercuti seminggu..haa..tak sedar alih2 esok dah kerja... huwaaa....

    ReplyDelete
  12. tetiap ari pon vitamin M ni ade kan
    bile malas mmg x de ruang rajin
    bile rajin tetap ada sikit ruang malas kann
    hihi

    ReplyDelete
  13. Dah namanya Ibu IL terpaksalah but tu semua....nak buek camno!

    ReplyDelete
  14. MJ baru balik cuti lagi malas nak buat keje, tp nak buat camna ada dateline terpaksa la ;)

    ReplyDelete
  15. mood malas tu biasalah,mmg selalu ade..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.