Story Mory Cik Lala

Wednesday, June 26, 2013

Celcom 3G

Bosan la denganCelcom 3G ni.
Dari semalam problem loading tak abih abih
sudahnya tak boleh bukak internet jugak
adushhh stressnya
celcom 3G memang ada problem kah sekarang ni?
U olls guna line apa ek?
Sekarang ni servis Celcom dah cam tak best sangat kan.
Kalau nak guna data plan maxis lagi la tak mampu
adoiii..pening la.

11 comments:

  1. tu lah pasal... masalah lebih kurang sama ni !

    ReplyDelete
  2. saya pakai broadband Celcom occay jer? x der pun masalah kak?

    ReplyDelete
  3. Noe pakai P1 Fiber - berdesup je..hehehe..kdg2 je pakai Digi Internet..itu pun klu blk kg ke..

    ReplyDelete
  4. apa tunggu lg cik ana
    Umobile laaaa hihi

    ReplyDelete
  5. biasalah tu kak... kejap dia ok kejap dia KO

    ReplyDelete
  6. celcom buat hal ye kak..deqla guna internet unifi je kak.. tp kat umah je.. kalo ke mana2 guna yg maxis ler.. sbb mmg no maxis pun..langgan 2 hengget sehari tu je.. hihi

    ReplyDelete
  7. Saya pulak malam2 wifi maxis buat hal..eeeii

    ReplyDelete
  8. kat opis remy byk...sebab memang selalu kena pakai.......he3...try pi uniform shop.....

    ReplyDelete
  9. sy pakai maxis..service pon cam hawaw gak!! (hehehe..owg melaka..)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.