Story Mory Cik Lala

Tuesday, June 11, 2013

Layan jer la

Tak tahu nak letak tajuk apa. Layan jer la gambar gambar ni ye.

Subhanallah.

Takut pun ada kan tengok bentuk buah tembikai cam ni. Kalau korang dijamu buah tembikai yang bentuk camni, ada hati nak makan lagi tak?? Kalau saya tak lalu dah kut. Kreatif betul orang yang buat ni kan.

24 comments:

  1. yang gambar first tu menimbulkan keinsafan... dan yang second tu scary...he he he...

    ReplyDelete
  2. gambar yg sujud tu mmg kekuasaan Allah, yg ukir2 tembikai tu pun kuasa Allah gk, kalu tak, tak jd gitu gk

    ReplyDelete
  3. x berani nak makan tembikai camtu...haha...

    ReplyDelete
  4. 1. Sujud tanda mengagungkan kebesaran Allah.
    2. Kalau kakak takut nak makan tembikai macam ini Ana:)

    ReplyDelete
  5. kreatif betul dierang ni...kagum....

    ReplyDelete
  6. takot pulak nak mkn tembikai tue..hehe
    followw =)

    ReplyDelete
  7. Suka tgk gmbr yang pertama tu..
    Kreatif betul org yg buat buah mcmnie...

    ReplyDelete
  8. Semua benda sujud patuh pada Allah.
    tapi banyak juga manusia yang tak sujud engkar dengan Allah. Semoga Allah pelihara kita semua.

    ReplyDelete
  9. kalau malam2 ternampak buah tembikai mcm tu atas meja, confirm lari laju2.. hihihi

    ReplyDelete
  10. Adoiii.. buat la muka comey sikit.. kalau dah takde model nak diikut.. muka che mid pun ok apa...

    ReplyDelete
  11. Erkkk! Tang buah watermelon tuh menakutkan kan tgk...acaner nak mamam hehhehe lariiiii

    ReplyDelete
  12. kebesaranNya.... subhanallah..
    tang tembikaitu memang tak laluler nak makannyer... tapi memang kreatif..

    ReplyDelete
  13. eee.. seriau tgk foto2 tu..hehe
    yg atas tu bentuk org bsujud,maha Besar Allah...
    yg tembikai tu,ee kalu saly mmg tk lalu,tgk takut..haha..macam2 kan..kreatif

    ReplyDelete
  14. subhanaALlah .... besar kuasa Allah..
    pic kedua sgt kreatif..

    ReplyDelete
  15. Eee.. memang tak sanggup nak jamah..

    ReplyDelete
  16. wah...dh lama tak jenguk sni..umah ana dh lain pun..comel la blog dia...gambar tembikai tu tak selero den nk mkn.

    ReplyDelete
  17. Pic atas tu subhanallah.. hanya pada-NYA kita bersujud...
    tembikai tu, tak nak lah makan... takut nengok nya..haha:)

    ReplyDelete
  18. aahlah kak yang tembikaituh sangat menakutkan

    ReplyDelete
  19. sayang nak makan.. tapi nanti busuk pulak ye dak??

    ReplyDelete
  20. Yelah...dahsyat betul depa kan...pandai...mmg jadi ukiran dia

    ReplyDelete
  21. Gambar 1 - SubhanaAllah
    Gambar 2 - Unik + kreatip :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.