Story Mory Cik Lala

Wednesday, June 5, 2013

Danial demam lagi - 2/2013

Baru je demam bulan April lepas. Ni Danial demam lagi. Hari ni dah hari ke 5 demam. Dalam dilema nak bawak danial jumpa pakar ke tak besok. Dah pegi hari isnin lepas. Doktor kata kalau tak baik demam jugak kena bawak pegi hospital balik. Takut pulak kalau pegi esok kena tahan wad. Maknye dah jemu asyik keluar masuk wad je. Cuti tahunan pun tinggal lagi 14 hari je. Nak simpan untuk cuti raya lagi dan cuti cuti kecemasan yang lain. Adoii..pening pikir. Keje susah tak keje pun susah. 

14 comments:

  1. Budah2 la kalau boleh tiap2 bulan demam... huhu samalah anak2 saya

    ReplyDelete
  2. semoga Danial cepat sembuh dan semoga Allah permudahkan segala urusan....

    ReplyDelete
  3. sAlam kak ana...sabar ya...semoga Danial cepat pulih

    ReplyDelete
  4. semoga danial cepat sembuh, try ikhtiar cara lain plak ke kak, kesian tgk klu kene cucuk jarum dsb tu kan

    ReplyDelete
  5. tak pe la abis coti pon cik ana
    asal anak sehat kann

    umah baru sy tu sy pakai ready made template je la
    terror ke hapenye hihi

    ReplyDelete
  6. anak kecik sy pon demam da smgu..ptg ne nk jumpa tok dukun lak la..tkot ada benda ngikut :)

    ReplyDelete
  7. takpelah ibu lala jgn la pikir pasal cuti..demi anak jugak kan..x ksh la.. yg pntg ank kembali sihat ye..itu doa kami.. sabar la smua ni dugaan...

    ReplyDelete
  8. ada anak ni, memang cuti hanis untuk anak....

    ReplyDelete
  9. kesiannya danial. semoga cepat sembuh..bawak je kot gi hospital sbb dah berapa hari tak baik lagi tu :-(

    ReplyDelete
  10. Salam...

    Anak2 macam tulah Kak Ana. Aina bulan 4 anak yg kecik demam 3 kali. Abah dia bising katanya budak2 tak tahan lasak. Akhir sekali bawak pergi parmasi je cari Vitamin bg kuat imune sikit.

    ReplyDelete
  11. tu lah kan k.ana..ank sakit,kita pun turut sakit..nak buat kerja apa pun tbatas..
    danial cayang....cepat2 sembuh ya..

    ReplyDelete
  12. Samalah mcm TLBD dulu tu demam tak baik baik makan seminggu jugaklah...nasib bila ambik darah tak de yg serous semua OK...cuma demam virus kata doktor...hari ke tujuh nasib baik! Syukur

    ReplyDelete
  13. anak2 nurul dulu kecik2 pun selalu demam sbb duk nurserykan..sik demam jer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.