Story Mory Cik Lala

Thursday, June 27, 2013

Mana nak carik Lab Coat

Baju putih yang doktor selalu pakai tu nama apa ek
Lab coat ke? Sama ke dengan yang engineer selalu pakai tu?
Nak cari kat mana ek kalau kat area KL ni.
Kisahnye kezen ai ni ambik course engineering
Lecturer dia suruh pakai baju tu
Dia mintak tolong ai carikan
tapi ai pun tak tau nak cari kat mana
mintak tolong pada u olls yang  tahu kat mana ada jual baju ni

Urgent nih!!


13 comments:

  1. x dpt la nk tolong ana oiii...x tau kt mana yg ada jual baju camni...

    ReplyDelete
  2. Pasti ada terjual kat kedai pakaian seragam..

    ReplyDelete
  3. Ana kedai yg jual uniform-uniform ko-ko sekolah ada jual kakak rasa. Sebab coat ini macam Persatuan doktor muda punya uniform.

    ReplyDelete
  4. haih..saya pun tak tau nak cari mana.....kena tempah kot

    ReplyDelete
  5. tempah la buat.cr kat kdi jahit bju seragam ad kot

    ReplyDelete
  6. uniform gallery x ke cik ana?
    dulu adik sy ade beli tp dh lama zaman itm
    kat ko-op itm kot

    asben kite still keje sapura tp dh kena duk HQ kt wangsa maju, dulu dia kat data centre serdang jek

    ReplyDelete
  7. ni kalo kedai yang jual uniform maybe ada kot kak..dekat puchong ni ada satu..nanti zee try amik no.tepon yer..

    ReplyDelete
  8. alaa. xtau la pulak..x penah tgk pun kat mana2 ada jual baju cam ni...huhu

    ReplyDelete
  9. Tak terfikir dek akalkan IL nak cari baju tu...kat mana agaknya ada jual ye.... Rasanya special supplier adalah kot!

    ReplyDelete
  10. salam kak..dah jumpa ke lab coat??
    ni ada contact,akak try la tanya..
    KimYu Uniform Marketing
    03-80655235/012-9205235

    ReplyDelete
  11. Kalau kat area KL boleh cari kat kedai buku medik Kamal depan HKL...kalau nak tempah ade sorng tukang jahit kat belakang kedai KAMAL tu yang selalu PC tempah white coat ni mase zaman student dulu...jahitan pun cantik kat tailor tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada number contact yg blkg kedai kamal tu tak?

      Delete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.