Story Mory Cik Lala

Wednesday, April 23, 2014

Kepala ting tong

Hari ni tak nak lunch. Nak lepak lepak je dalam surau sambil sambil blogwalking. Pagi tadi pukul 10.40 pagi lepas habis meeting terus belasah mee goreng. Lapar giler siut walaupun dalam meeting tu ada makanan tapi dapat makan kat meja sendiri lagi sedap. Tak payah nak control control.

Kepala tengah ting tong mengadap pc. Rasa cam nak terkeluar biji mata dah. Nak buat minit mesyuarat pengarah. Mesyuarat tu dah seminggu yang lalu. Baru hari ni nak mengarang ayat. Aduh jenuh. Jom tolong.

5 comments:

  1. paling SA x suka buat minutes...tp nak buat cane sebab dah memeang kerja kita as a PA

    ReplyDelete
  2. tak dapek nak nolongnyer.. seminggu duani pun kepala sarat jer reasanyer...

    ReplyDelete
  3. hahaha...sama la kita akak..farah paling tak suka buat minit mesyuarat.. =D

    ReplyDelete
  4. ok .. moga dipermudahkan semua urusan yer

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.