Story Mory Cik Lala

Monday, April 7, 2014

Penangan Captain America








Penangan CA. Mula mula dah beli piring CA yang kaler merah tu dengan teropong hari Jumaat lepas. Tapi danial nak jugak piring yang biasa kaler biru tu. So hari sabtu keluar pulak pi beli piring yang kaler biru tu. Dh sampai sana bukan dapat piring je tapi dia dok aim jugak topeng CA. Akhirnya lengkap la koleksi CA dia dari kepala sampai la ke kasut.

9 comments:

  1. Salam,

    Untung budak2 sekarang, apa nak senang dapatkan.

    ReplyDelete
  2. Assalalm ibu lala.lengkap..siap ada kasut ye..suka la bujang tu

    ReplyDelete
  3. Seronok dia dapat jadi Captain America.

    ReplyDelete
  4. mmg betoi2 CA ni..kikikiki..en asbeen sue baru G tgk semalam ngan kawan dier..mmmm.jeles

    ReplyDelete
  5. hahaha.. minat anak2 yer, ikutkan ajelah !

    ReplyDelete
  6. hamoi2..bgsnye mak danial..untung danial hehe
    p/s : cnfirm ke nk oat tu kak?? hehee.nk pos ke nk amik sndiri? sb sy nk kne tya org tu dlu dia ad stok x

    ReplyDelete
  7. Wah semunya barangan CA tu. Cukup legkap.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.